COCAMIDOETHYL BETAINE

Známka prospěšnosti (jako ve škole): 2

Další názvy: Informace není k dispozici

Původ: nejčastěji rostlinný

Účel: čistidlo, snižuje povrchové napětí vody, tenzid, pěnidlo

Charakteristika:

  • snižuje povrchové napětí kosmetického produktu
  • zlepšuje kvalitu (objem, texturu a stabilitu) pěny

Zdroje:

  • Kosmetik-Inhaltsstoffe A-Z, page 106

cocamidprophyl betain

foto: see-through-the-eye-of-g