MAGNESIUM PEG-3 COCAMIDE SULFATE

Známka prospěšnosti (jako ve škole): 4

Další názvy: není k dispozici

Původ: rostlinný

Účel: povrchově aktivní látka

Charakteristika:

  • může zvýšit poréznost pleti a zvýšit tak absorpci nežádoucích látek do těla
  • může dráždit pokožku
  • má negativní vliv na životní prostředí
  • snižuje povrchové napětí kosmetiky
  • rovnoměrně rozložen při použití
  • Více informací zde: PEG látky v kosmetice

Kosmetika obsahující Magnesium PEG-3 Cocamide Sulfate například:
Rausch Meertang Fettstop Shampoo

peg
foto: jeffcarson