PPG-3 MYRISTYL ETHER

Známka prospěšnosti (jako ve škole): 3

Další názvy: DI-PPG-3 MYRISTYL ETHER ADIPATE

Původ: chemický

Účel: emulgátor, změkčovadlo, pleťový kondicioner, rozpouštědlo

Charakteristika:

  • má negativní vliv na životní prostředí
  • může zvýšit poréznost pleti a zvýšit tak absorpci nežádoucích látek do těla
  • dráždí pokožku
  • změkčuje a zjemňuje pokožku
  • tvoří ochranný film
  • Více informací zde: PEG látky v kosmetice

Kosmetika obsahující PPG-3 Myristyl Ether například:
Clinique Derma White Lab Bright Fortifying Complex
La Roche-Posay Toleriane Körperemulsion
Old Spice High Endurance Deodorant
Yves Rocher Nutri-Silky Treatment Shampoo
Yves Rocher Tradition De Hammam
Yves Rocher Serum Vegetal Anti Age Fluid
Yves Rocher Phytum Aktiv Liposomen Aufbaupflege-Shampoo
Yves Rocher Tradition De Hammam

peg
foto: jeffcarson